Καλώς ήλθατε

Σας ευχαριστούμε που εξετάζετε τις υπηρεσίες μας για τον επερχόμενο γάμο σας.

 
Στη Jordan Sound, είμαστε επαγγελματίες Djs και γνωρίζουμε από κέφι & διασκέδαση. Σε εσάς που ψάχνετε να βρείτε έναν εξαιρετικό και επαγγελματία Dj, που θα κάνει το γάμο ή το πάρτυ σας να ξεχωρίσει. Να γνωρίζει ακριβώς, τι θέλει ο κόσμος για να διασκεδάζει, είτε βρίσκετε στην Αθήνα ή οπουδήποτε στην Ελλάδα κι αν αποφασίσετε να γίνει. Που θα ενδιαφερθεί πραγματικά από τη πρώτη στιγμή για την εκδήλωση σας και να αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης & σιγουριάς και θα μετατρέψει τη γαμήλια δεξίωση σας σε ένα αξέχαστο γαμήλιο πάρτυ και όλοι οι καλεσμένοι σας θα λένε πως όμοιο του δεν έχουν ξαναζήσει ποτέ.
 
Τότε απευθυνθείτε σε εμάς, την εταιρεία DJ με τη μοναδική & ξεχωριστή αισθητική της παρουσία που ξέρει να ντύνει μουσικά και να δίνει χρώμα & στυλ στην ομορφότερη μέρα της ζωής σας.

Testimonials

 • "Κύριε Ιορδάνη Ο Παναγιώτης και εγώ, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και εμείς με την σειρά μας για τον υπέροχο γάμο που μας χαρίσατε. Μας κάνατε πραγματικά ευτυχισμένους τόσο με το αποτέλεσμα που αντικρίσαμε όταν μπήκαμε στην αίθουσα που ήταν πραγματικά βγαλμένο από παραμύθι αλλά και στη πραγματική διασκέδαση που προσφέρατε σε εμάς και τους καλεσμένους μας. Πραγματικά όλα έγιναν όπως ακριβώς μας τα είχατε υποσχεθεί. Σας ευχόμαστε να εχετε καλή συνεχεία σε αυτό που κάνετε πολύ καλά και εννοείτε σας προτείνω ανεπιφύλακτα."
  Παναγιώτης - Μαρία
 • “Ενα μεγάλο ευχαριστώ που μας βοήθησες να μείνει αξέχαστη, τόσο σε εμάς όσο και στους προσκεκλημένους μας, η βάπιση του γιου μας.Απο την αισθητική του στησίματος, τον πληρη εξοπλισμό και πάνω από όλα η ευγένεια και οι μουσικές σας, πλαισίωσαν πραγματικά την γιορτινή μας ημέρα ! Ευχομαι σύντομα να ξανασυνεργαστούμε !”
  Γιώτα - Λάμπρος
 • “Κύριε Πιπερίδη, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη δική σας συμβολή στην δεξίωσή μας, από την οποία μείναμε πραγματικά ευχαριστημένοι.Σας ευχόμαστε μόνο επιτυχίες.”
  Οικογένεια Ανδρεάδη
 • “Jordan μου, σε ευχαριστούμε για όλα. Πραγματικά αυτό που ζήσαμε ήταν το κάτι άλλο, χορέψαμε και διασκεδάσαμε με την ψυχή μας. Όλα ήταν υπέροχα, από τον ήχο μέχρι και τον φωτισμό. Σου αξίζουν συγχαρητήρια γιατί πραγματικά είσαι επαγγελματίας. Εννοείτε ότι σε συστήνω ανεπιφύλαχτα και με εγγύηση. Μπράβο σου!!!!”
  Αποστόλης - Σοφία
Δείτε Περισσότερα...

rate